DeCeNews : Cum comentează Ion Iliescu migratiile de la PDL la USL

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu crede ca este vorba despre o migratie a membrilor democrat-liberali la USL, ci doar "situatii individuale de personalitati", dar a comentat situatia sustinand ca "tentatia fripturistilor e totodeauna la ordinea zilei".
Intrebat, sambata, cum vede ultimele migratii catre USL, in conditiile in care atat PSD cat si PNL au militat in campanie impotriva migratiei politice, Ion Iliescu a remarcat ca, "E mult spus migratii, sunt cateva situatii inviduale de personalitati, asta nu inseamna migratie".
Totodata, in momentul in care i s-a semnalat ca acum miscarile politice au loc din opozitie la putere, fostul presedinte al Romaniei a replicat: "Aceasta tentatie a fripturistilor e totdeauna la ordinea zilei".
Ulterior, in momentul in care a fost intrebat daca aceasta categorisire i se aplica si lui Mihai Stanisoara, ultimul lider al PDL inscris in PNL, Ion Iliescu a comentat: "Eu nu dau niciun fel de aprecieri nimanui, eu spun despre tentatii, si cred ca fiecare partid este interesat sa-si pastreze structura, seriozitatea, platforma ideologica... Altminteri, cu asemenea migratii personale sunt fenomene cunoscute...", a mai explicat presedintele de onoare al PSD.