Ziare.com informeaza: Iliescu l-a atentionat pe Vanghelie: Are suparari, nimic deosebit
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat vineri pentru Ziare.com ca tensiunile din organizatia de Bucuresti, legate de primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, sunt "normale" dupa schimbarea acestuia de la conducere si ca i-a atras edilului atentia in legatura cu afirmatiile sale referitoare la Victor Ponta.
Fostul sef al statului a comentat schimburile dure de replici dintre Vanghelie, oamenii acestuia si coordonatorul campaniei PSD pe Bucuresti, Miron Mitrea, de la o sedinta de joi.
"Nu e vorba de niste tensiuni, e vorba de niste discutii interne legate de situatia organizatiei municipale si suspendarea activitatii Consiliului Municipal si crearea unui grup de sustinere din partea conducerii de partid. Sigur ca asta creeaza o serie de discutii, tensiuni firesti, nu e nimic deosebit.
Am avut o intalnire cu activul sectorului 5 si am discutat despre aceste lucruri, cum anume sa cream un climat si de destindere, si de exprimare libera a opiniilor, dar, pe de alta parte, si de actiune solidara a tuturor membrilor de partid. Inclusiv Vanghelie a avut o pozitie constructiva", a spus Iliescu pentru Ziare.com
Intrebat de faptul ca i-a atras atentia lui Vanghelie pentru niste atacuri facute la adresa lui Victor Ponta, Iliescu a raspuns: "A zis ca n-a fost chiar asa. I-am spus domnule, una e discutia libera in partid si alta e regula solidaritatii si a functionarii structurilor de partid".