Romania libera il citeaza pe Victor Ponta: Relatia cu liberalii trebuie clarificata. Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat joi seara, la Reghin, ca PSD este deschis la dialog cu oricine in afara PDL, dar ca relatia cu liberalii trebuie clarificata, deoarece liberalii si social-democratii nu pot fi "intr-o zi prieteni, intr-o zi dusmani", transmite NewsIn.
"Noi suntem deschisi la dialog, dar nu suntem deschisi la genul asta in care o zi suntem prieteni, o zi ne injuram. Noi nu putem decat sa fim seriosi, nu acum ca suntem in Ardeal, dar asa e PSD, ori suntem aliati, ori suntem dusmani. Luni aliati, marti dusmani, miercuri aliati, joi dusmani. Nu putem face chestia asta si nici nu o sa o facem vreodata", a declarat Ponta.
Referindu-se la relatia cu UDMR, liderul PSD nu a exclus faptul ca Uniunea ar putea fi cooptata intr-un viitor guvern PSD. "Cea mai buna perioada a fost atunci cand PSD a guvernat sustinut de UDMR", a spus Ponta.
Presedintele Victor Ponta, presedintele Consiliului National, Adrian Nastase, si secretarul executiv Liviu Dragnea au participat la o intalnire a organizatiei PSD Mures, la Reghin, intalnire care prefateaza intrunirea regionala a social-democratilor care are loc vineri la Sighisoara.