In patru ani de guvernare PSD, fostul deputat Mihai Bar nu a sesizat nici macar o data starea dezastruoasa a drumurilor din judet. Acum critica actuala Putere ca nu face nimic pentru remedierea situatiei.
"Este absolut ingrozitor ceea ce se intampla cu drumul spre Beius. In acest drum sunt adevarate cratere, din care risti sa nu mai iesi cu masina", a declarat, ieri, in conferinta de presa, presedintele PSD Bihor. El a precizat ca doar drumul spre Cluj arata cat de cat, starea celorlalte drumuri din judet fiind, in opinia sa, inacceptabila. "Ce sa mai spun de drumurile din centrul municipiului Oradea, care arata jalnic, desi au fost alocate 300 de miliarde de lei de la buget. Se vor asfalta cateva drumuri in centru, si dupa aceea nu se va mai face nimic", a mai declarat fostul parlamentar.
Bar sustine ca niciodata situatia drumurilor nu a fost mai proasta, iar autoritatile centrale si judetene nu misca un deget pentru repararea lor. Intrebat de ce PSD nu a facut nimic in timpul in care a fost la guvernare, fostul parlamentar a motivat ca acestea nu erau atat de proaste ca acum. Mai mult, numeroasele interpelari ale parlamentarilor bihoreni aflati atunci in opozitie au ramas fara niciun rezultat, judetul Bihor fiind ignorat total de fosta putere.