In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.

Viorica Sandu:

"Promit sa fac demersurile necesare infiintarii unui mecanism, la nivelul CJ, care sa permita consultarea galatenilor asupra problemelor existente in comunitate."

Atributii

Social-democrata Viorica Sandu face parte din comisia numarul 1 a Consiliului Judetului, cea de buget - finante, strategii, studii si prognoza economico-sociala. In cadrul acesteia, Viorica Sandu se ocupa de studierea propunerilor facute de comune si orase in vederea elaborarii de prognoze economice, pregatirea si avizarea pentru adoptare, de catre consiliu, a programelor si prognozelor de dezvoltare economico-sociala a judetului. Aceeasi comisie vegheaza asupra studierii si avizarii posibilitatilor infiintarii de agenti economici de interes judetean, studierea si avizarea modului si conditiilor participarii administratiei publice judetene la societatile comerciale, locatia de gestiune sau servicii publice de interes judetean, precum si studierea si avizarea problemelor instituirii de norme orientative pentru regiile autonome sau pentru societatile comerciale subordonate consiliului.

Experienta

Viorica Sandu este la al doilea mandat de consilier judetean. Aceasta imbina activitatea din cadrul CJ cu cea de director economic in cadrul SC Administratia Pietelor Agroalimentare SA Galati.

Avere

Viorica Sandu are, impreuna cu sotul sau, patru terenuri, dintre care numai doua sunt in Galati. La acestea se adauga un apartament si o casa in constructie, un autoturism, un cont in banca si obtine venituri din activitatea de consilier judetean si din cea de director economic la SC Administratia Pietelor Agroalimentare.

O promisiune

"Ca urrmare a experientei acumulate, promit galatenilor respectarea si aplicarea prevederilor legale tuturor proiectelor de hotarare emise de CJ si mai multe programe pe cofinantare. In 2007 am initiat un proiect de hotarare privind aprobarea parteneriatului dintre Consiliile Judetene Galati, Valcea, Gorj, Olt, Teleorman si Uniunea Consiliilor Judetene din Romania, in vederea elaborarii si implementarii proiectului 'Sistem de avertizare pentru prevenirea inundatiilor' si promit ca aceasta tema sa o dezvolt in continuare. Mai promit galatenilor sa ma ocup de demersurile necesare in vederea infiintarii unui mecanism la nivelul Consiliului Judetean care sa permita consultarea galatenilor asupra problemelor existente in comunitate", spune Viorica Sandu.