In acest spatiu cetatenii Galatiului vor putea descoperi cine sunt consilierii judeteni, cu ce bagaj vin si, mai ales, ce au de gand sa faca pentru judet in cei patru ani de zile cat vor ocupa aceasta functie.



Adelina Drugan



"Voi aduce idei noi pentru atragerea de fonduri europene"





Atributii



Adelina Drugan este consilier judetean din partea Partidului Conservator, iar la alegerile locale din acest an a castigat cel de al doilea mandat in CJ. Aici, Adelina Drugan face parte din comisia numarul doi, pentru promovarea programelor integrate de dezvoltare parteneriala locala, judeteana, regionala si europeana. Printre atributiile pe care le are conservatoarea in cadrul comisiei din care face parte se numara preluarea propunerilor din comune si orase pentru a elabora programe integrate de dezvoltare, colaborarea cu institutii publice, institutii neguvernamentale, societati comerciale si altele in vederea elaborarii strategiilor privind proiectele de dezvoltare economica locala, judeteana si regionala. Totodata, aceasta poate participa la elaborarea strategiilor privind dezvoltarea locala, judeteana si regionala, in colaborare cu partenerii zonali, dar si la elaborarea programelor sectoriale, in vederea finantarii si aplicarii lor, prin atragerea de fonduri. Pe langa acestea, Adelina Drugan poate elabora proiecte si strategii privind participarea Consiliului Judetului la actiuni, manifestari, programe, schimburi la nivel international, referitoare la formare de personal, promovarea de proiecte economice, invatamant, cultura, sanatate si altele. Mai mult, comisia din care face parte aceasta se ocupa cu studierea posibilitatilor de infiintare a unor societati comerciale, asociatii, agentii, activitati in scopul executarii unor lucrari de interes judetean, cu capital social constituit prin aportul consiliilor si al altor persoane juridice si fizice.



Experienta



Conservatoarea Adelina Drugan este la al doilea mandat in cadrul Consiliului Judetului si imbina activitatea din cadrul acestei institutii cu cea de director al SC Promedia Tour S.R.L.



Avere



Adelina Drugan are trecute in declaratia de avere la inceput de mandat venituri constante rezultate din activitatea de director al SC Promedia Tour S.R.L si din cea de consilier al SC Transurb SA, pe care le imbina cu remuneratia de consilier judetean.



O promisiune



"Voi aduce idei noi pentru atragerea de fonduri europene necesare investitiilor in infrastructura judetului si in educatie, in special a copiilor din mediul rural". Aceasta este marea dorinta a Adelinei Drugan care spune ca in acesti patru ani de zile nu se va lasa pana nu va rezolva acest deziderat.