Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, afirma, intr-o inregistrare difuzata de Realitatea TV, de la o intalnire cu primari ai partidului, faptul ca nu stie cu cine va vota la congres pentru functia de presedinte al PSD.
"Ce va pot spune, astazi in premiera spun, pentru conducerea partidului astazi nu am partipris. Deci astazi daca ma intrebativa spun sincer: nu stiu. O sa vin vineri si sambata acasa si poate o sa fiu o idee mai destept. Cred ca dupa Consiliul National o sa fiu foarte destept pe acest subiect, pana atunci nu ma intrebati, efectiv nu stiu", a afirmat Viorel Hrebenciuc.
Unul dintre primarii cu care a discutat Hrebenciuc spune ca are indoieli ca Adrian Nastase ar "merita" sa fie din nou presedintele PSD, precizand ca singura solutie ar fi Victor Ponta.
"Dar pe cine votam? Oare mai se merita cu domnul Nastase? Eu zic ca nu. Eu zic ca domnul Geoana, nici cu el. Ar trebui schimbati oamenii. Pacat ca domnul Ponta nu candideaza. Ar fi solutia cea mai buna. Domnul Ponta presedinte, cu presedinte executiv autoritar", afirma liderul PSD.