Honorius Prigoana isi va lansa, astazi, la sediul partidului din Modrogan 1, sloganul, grafica si programul campaniei electorale, semnul electoral fiind lansat inca din prima zi a anului.
Prigoana jr., candidatul PD-L la fotoliul de deputat ramas vacant in Colegiul 1 al Capitalei dupa plecarea liberalului Bogdan Olteanu la BNR, n-a mai avut rabdare si a furat startul minicampaniei electorale.
Dorind sa se faca foarte cunoscut alegatorilor din zona Chibrit-Pajura-Bucurestii Noi, Honorius si-a lipit deja pe stalpii si ferestrele colegiului semnul electoral: o portocala intr-un patrat albastru. A fost cel de-al doilea pas al campaniei sale, primul constituindu-l felicitarea de Anul Nou, trimisa electoratului-tinta pe 30 decembrie.
Desi Prigoana senior ameninta ca-si va aduce toata familia in Parlamentul unicameral, Honorius marturiseste ca, in politica, mai intai a fost oul si abia apoi gaina. "Nu tata m-a impins catre politica, ci eu l-am influentat in acest sens. Eu am cinci ani vechime in PD-L, iar tatal meu a intrat abia in momentul candidaturii sale din 2008," a spus Prigoana jr.
"Este adevarat ca sunt actionar la 29 de firme, dar aceasta nu este o problema atat timp cat nu ma implic in conducerea lor. Legea imi permite sa fiu ascociat sau actionar. Pot spune ca am avut talentul sa-mi aleg manageri foarte destoinici, care imi conduc acum afacerile si nu mai e cazul sa ma implic," a explicat Honorius Prigoana.