Presedintele Comisiei de Arbitraj si Integritate Morala a PSD Bucuresti, Doru Giugula, a declarat ieri ca presedintele autosuspendat al filialei bucurestene, Dan Ioan Popescu, trebuie sa dea dovada de maturitate politica si sa renunte la aceasta functie.
"Atitudinea fostului presedinte fata de organizatia de Bucuresti este daunatoare. Trebuia pana acum sa-si spuna punctul de vedere si sa se clarifice", a comentat Giugula, dand asigurari ca, in momentul in care se va stabili ca functia de presedinte al PSD Bucuresti va deveni eligibila, statutul partidului va fi respectat.
Liderul PSD Bucuresti a declarat ca este nemultumit si de faptul ca D.I. Popescu nu a renuntat la biroul de presedintele al PSD Bucuresti, in conditiile in care presedintele interimar al organizatiei, Sorin Oprescu, "sta prin te miri care birou".
Giugula l-a mai acuzat pe Popescu ca dirijeaza si controleaza demisiile din PSD Bucuresti, pentru a crea impresia ca organizatia este in disolutie. Potrivit unor surse, B. Ex. al PSD Sector 1 ar putea decide sapamana viitoare sanctionarea lui D. I. Popescu, intr-o sedinta care va avea loc miercuri sau joi. (Cristian Anghelache)