DeCeNews : Gabi Firea, aleasa cu unanimitate de voturi, presedinte PSD Ilfov

Senatorul social-democrat Gabriela Firea a fost aleasa duminica presedintele Organizatiei PSD Ilfov, cu unanimitate de voturi, la lucrarile Conferintei judetene.
De asemenea, la Conferinta judeteana a PSD Ilfov, delegatii prezenti au votat si echipa de conducere a acesteia, formata din presedinte executiv - Marian Ghenu, secretar executiv - Iancu Petru, vicepresedinti si consilieri personali.
In programul sau politic, intitulat generic "Crezul meu", pe care l-a prezentat inaintea votului, Gabriela Firea a explicat ca urmareste indeplinirea a zece puncte. "Cred ca politicienii trebuie sa-si respecte cuvantul dat, sa nu promita mai mult decat pot face. Cred ca trebuie sa muncim zi de zi cu gandul la oamenii care ne-au dat votul si carora nu trebuie sa le inselam asteptarile. Cred ca USL are datoria morala sa treaca peste orgoliile personale si locale. (...) Cred ca oamenii sinceri, corecti si pregatiti profesional vor reusi sa creasca economia si tara sa nu mai fie un stat de asistati si capsunari. Cred ca a trecut vremea celor care au condus facand presiune morala si amenintari, fabricand dosare politice. Cred ca se poate conduce cinstit, fara interese meschine, fara afaceri murdare care ii saracesc pe oameni", a prezentat Firea.
Senatoarea vrea ca PSD sa se defineasca drept un "partid care munceste", prioritatile sale fiind educatia, siguranta cetatenilor si sanatatea.