Social-democratul Florin Paslaru, care si-a facut un cabinet de consilier local chiar in buricul targulului cu doar cateva luni inainte de alegerile parlamentare la care va candida pentru un mandat de deputat in colegiul cu numarul sase din municipu, spune ca ideea infiintarii cabinetului nu a venit decat din dorinta de a fi mai aproape de galateni. Chiar daca unii adversari politici spun ca a inceput campania electorala mult prea devreme, Paslaru sustine ca in acest fel poate intra mai bine in interactiune cu galatenii care nu ezita sa-i aduca la cunostinta problemele cu care se confrunta. Asta chiar cu riscul de a se spune despre el ca face campanie electorala.

"Sa dea Dumnezeu sa fie campanie electorala in fiecare an si nu doar eu, ci si alti politicieni sa-si faca un cabinet pentru a asculta problemele oamenilor si sa le rezolve asa cum am facut eu. Galatenii stiu foarte bine cat m-am implicat pentru salubrizarea acestei zone asa cum trebuie. Mai sunt insa probleme care trebuie rezolvate", a declarat Florin Paslaru.

Cabinetul consilierului Florin Paslaru se afla in Mazepa, la intersectia de la Trei Star, iar galatenii ii pot aduce la cunostinta personal problemele lor zilnic de luni pana joi intre orele 11.00 si 13.00, iar vineri dupa ora 11.00.