*Fostul primar acuza actuala administratie de incompetenta, dar si ca stie sa-si faca imagine

Democrat liberalii bihoreni se i-au de modul in care actuala conducere a primariei din Oradea intelege sa faca administratie locala, ei referindu-se cu precadere la reparatiile scolilor si la asociatia spitalelor.
"Obtinerea de fonduri de la Guvern pentru repararea scolilor si pentru spitale, nu este decat o solutie de moment, pentru ca de acesti bani pot fi siguri doar pana in noiembrie - decembrie, deoarece dupa aceea vom avea un alt guvern. Bani sunt, problema este insa sa ii gasesti si sa stii sa ii gestionezi" declara ieri presedintele PDL Bihor Petru Filip, ele referindu-se la faptul ca exista posibilitatea ca noua guvernare care va fi formata va taia din fonduri alocate scolilor din Oradea.
In cazul realizarii uniunii spitalelor, fostul primar a sustinut ca ar fi fost necesara o dezbatere publica pe aceasta tema. "Cred ca este necesara o dezbatere publica pe aceasta tema. Ar trebui sa ne limitam in a face promisiuni fara acoperire. Punem carul inaintea boilor si s-ar putea ca sa de-a carul peste boi si sa le rupa picioarele" a precizat Filip referitor la problema asociatiei dintre spitalele din municipiu.
El a mai adaugat faptul ca "actuala administratie joaca foarte bine din punct de vedere al imaginii, sunt foarte abili. Da foarte bine sa dai afara sefi de servicii sau sa inlocuiesti din consiliile de administratie membrii PDL cu PNL".