Cotidianul informeaza: Mai sunt 4 luni pana la alegerile locale

Zilele trecute Curtea Constitutionala a anuntat neconstitutionalitatea comasarii alegerilor. Aceasta hotarare a Curtii Constitutionale arata foarte clar ca alegerile locale vor avea loc in prima duminica din luna iunie. Deci iata ca mai sunt 4 luni pana la alegerile locale, iar USL nu a anuntat clar care sunt candidatii la primariile de sector.
"E deci timpul ca USL sa se concentreze pe castigarea acestor alegeri, mai ales ca PDL si UNPR vor face front comun. De regula alegerile locale sunt un barometru foarte bun pentru alegerile parlamentare din toamna. Deci USL trebuie sa faca totul pentru a castiga cat mai multe primarii.
Ca lider al PNL Sector 2 voi candida, cel mai probabil, la alegerile locale pentru primaria sectorului 2 condusa in acest moment de generalul Neculai Ontanu. Va fi o lupta dura, mai ales ca voi candida impotriva unui vechi politician. Pentru ca Ontanu face politica de peste 40 de ani, are o mare experienta politica acumulata in mai multe partide, nu mai zic ca e si general cu doua stele, iar eu doar un matematician", scrie Dan Cristian Popescu pe blog.
"Sper ca cetatenii sectorului 2 sa iasa in numar mare la vot si sa-si voteze favoritul. Daca voi fi eu, va fi foarte bine, daca nu asta e. Dar este vital ca oamenii sa vina la vot. In caz contrar o minoritate va face legea pentru o majoritate. Ceea ce ar fi pacat. Nu uita: votul tau conteaza" mai scrie Dan Cristian Popescu.