Modernizarea strazii Ana Ipatescu, semaforizarea strazii Brailei, constructia unor locuinte sociale in anumite zone ale orasului si reabilitarea unor locuri de joaca au reprezentat citeva dintre proiectele care au primit unda verde din partea consilierilor locali.

Sase spatii de joaca nou-infiintate

Dupa ce Primaria a decis desfiintarea a 80 de locuri de joaca in perioada 2006-2007, alesii municipali au aprobat infiintarea in acest an a sase locuri de joaca pentru copii, si anume in cartierele Micro 20, Micro 17, Micro 16, Siderurgistilor Vest, Aurel Vlaicu 1 si Aurel Vlaicu 2. Din pacate in hotarirea de consiliu local nu se prevede clar durata de realizare a celor sase spatii de joaca, la fel ca pentru celelalte investitii ce urmeaza sa fie demarate in acest an.

Strada Brailei, semaforizata

Pe lista investitiilor mai figureaza semaforizarea aeriana a intersectiei dintre strazile Brailei si Mioritei, care ar trebui realizata intr-o perioada de trei luni, racordarea la reteaua de canalizare a portiunii din strada Traian cuprinse intre Spitalul nr. 3 si Petrom, consolidarea centrului de urgenta situat pe str. Traian nr. 290. De asemenea a mai fost aprobata modernizarea strazii Ana Ipatescu din Valea Orasului, a carei retea de alimentare cu apa are durata normala de functionare depasita.