Mircea Dinescu ar putea face parte din noul Colegiu de conducere al CNSAS, poetul urmand a fi nominalizat de catre PNL, in cazul in care PD nu il va propune pentru inca un mandat, a declarat ieri vicepresedintele PNL, Puiu Hasotti.
"Alianta PNL-PD isi va desemna oficial candidatii pentru Colegiul CNSAS duminica sau luni. As fi incantat insa daca Mircea Dinescu ar accepta un nou mandat din partea Aliantei, fie din partea PD, fie din partea PNL", a declarat Hasotti. Liderul liberal a adaugat ca il sprijina "neconditionat" pe Dinescu si, in cazul in care fostul membru al Colegiului CNSAS, demisionat din aceasta institutie in octombrie 2004, va dori sa revina, el il sustine "suta la suta".
Mircea Dinescu s-a aratat incantat de propunere. "Daca PNL mi-ar propune, as accepta. Perspectiva de a veni Ticu Dumitrescu, plus faptul ca s-au mai adus cateva vagoane de dosare, ma face sa accept o eventuala propunere de a fi din nou in Colegiu." Dinescu a recunoscut ca "membri importanti" ai PD si PNL i-au propus in urma cu "doua-trei saptamani" sa candideze pentru inca un mandat de membru al Colegiului. (A.M.)