Vicepresedintele PSD Cristian Diaconescu l-a ironizat, marti, intr-o conferinta de presa, pe prim-vicepresedintele PDL Adriean Videanu, pe care l-a invitat sa vina la sediul central al PSD pentru a le face social-democratilor, in fata, propunerea privind asumarea guvernarii. "Il asteptam (pe Adriean Videanu - n.r.) sa vina aici, la PSD, sa ne faca aceasta propunere. Suntem aici pana diseara si il asteptam sa ne faca propunerea", a spus Diaconescu, referindu-se la propunerea enuntata de Videanu, care viza asumarea guvernarii de catre PSD, in urma eventualei demisii a actualului guvern.
Vicepresedintele PSD a adaugat ca nu crede ca o astfel de varianta ar conveni PDL. "Nu cred ca le-ar conveni acest lucru, pentru ca ar trebui sa-i dam afara pe toti incompetentii de la PD care functioneaza inca in tara, si atunci cred ca ar avea o mare problema", a aratat Diaconescu.
Prim-vicepresedintele PD-L Adriean Videanu a cerut, marti, demisia Guvernului, aratand ca intentia de a-l scoate tap ispasitor pe Cristian Adomnitei nu se sustine, pentru ca responsabilitatea pentru criza actuala din Romania este a lui Calin Popescu Tariceanu, ca premier si ca lider PNL.