Blogul Roxanei Iordache: MAE, SCANCET UMIL IN FATA DELATIUNII LUI ZEGREAN
Cica, Zegrean scrie la Comisia de la Venetia. Care ia de buna scrisoarea idioata a lui Zegrean, care daca este autentica si n-a semnat cineva cu bara pentru el, e o rusine antinationala.
Deci, presedintele Comisiei de la Venetia, care zice ca nu e nevoie de cvorum, ia de buna idiotenia trimisa de Zegrean si se zborseste la Guvernul Romaniei. In ce calitate, cu ce autoritate? Ceva ridicol. Adica, delatiunile neverificate ale lui Zegrean sunt luate de bune.
La care MAE trimite un raspuns in patru labe. Nici o argumentatie ca totul constituie o delatiune penibila! Numai sluj pentru care mi se face rusine. Desi lor ar trebui sa le fie rusine!
Ministerul de Externe a ratat raspunsul letal binemeritat, anume acela ca singurul care face presiuni asupra Curtii Constitutionale e Basescu. Suspendat si demis cu voturile a 7,5 milioane de romani. De care nimeni n-are dreptul sa-si bata joc. Fata de care orice Zegrean e zero. El nu a fost niciodata ales, ci numit politic. Nu are dreptul sa se opuna vointei nationale, una mai clara decat oricand in istoria Romaniei. Si daca intr-adevar Augustin Zegrean a declarat ce a declarat, trebuie sa raspunda.
Macar sa stim de ce se plange.
Si cand te gandesti ca era gata sa propun pastrarea compozitiei Curtii Constitutionale pentru inca o legislatura!

P.S. Pe ce baza a fost publicat falsul de la CCR in Monitorul Oficial?