Vasile Dancu, Miron Mitrea, Ioan Rus, Adrian Severin si Madalin Voicu au fost criticati, de unii participanti la reuniunea informala a unor lideri PSD, din Poiana Brasov, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, surse participante la discutii.
O parte a presedintilor de filiale PSD care au luat parte la reuniunea informala de la Poiana Brasov au exprimat critici la adresa unor afirmatii facute in ultima perioada de Adrian Severin, Vasile Dancu, Ioan Rus, Madalin Voicu si Miron Mitrea.
Surse prezente la discutii au afirmat ca Dancu si Rus au fost criticati pentru afirmatiile facute la adresa presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu.
De asemenea, analiza Institutului "Ovidiu Sincai" asupra rezultatelor alegerilor prezidentiale si a PSD, precum si afirmatiile lui Adrian Severin la adresa lui Mircea Geoana au fost criticate de unii participanti la discutii.
Sursele citate au aratat ca lui Severin i s-a reprosat faptul ca s-a exprimat impotriva PSD, in conditiile in care a ajuns europarlamentar de pe prima pozitie a listei partidului, existand propuneri ca Severin sa nu mai figureze pe lista PSD la urmatoarele alegeri europarlamentare.
Miron Mitrea, de asemenea, a fost unul dintre cei vizati de critici, fara insa a se propune, ca in cazul lui Dancu si Rus, o posibila excludere a acestuia din partid.