Dan Voiculescu crede ca pana la 1 februarie se va forma o noua majoritate parlamentara care il va suspenda pe presedintele Traian Basescu.
"In Romania, se vorbeste prea mult despre politica, prea mult despre Traian Basescu care, dupa parerea mea, este un produs expirat si nu mai merita sa vorbim despre el. Traian Basescu intotdeauna a rezistat si a castigat de doua ori, reusind sa imagineze adversari si sa provoace discordie intre opozantii politici. La ora actuala, Romania are o problema majora: instabilitatea politica. Exista o coalitie la Putere care este foarte fragila si care este foarte probabil ca in urmatoarele luni sa fie rasturnata. Eu cred ca pana la 1 februarie vom avea miscari in interiorul Parlamentului care vor crea o noua majoritate parlamentara care va trebui sa il suspende pe presedinte. Parlamentarii pot fi orice, numai sinucigasi nu pot fi. Viitorul lor politic depinde de atitudinea pe care o vor avea in urmatoarele doua trei luni. Prima actiune trebuie sa fie suspendarea presedintelui Traian Basescu pentru ca acolo este raul cel mai rau al Romaniei, urmata de schimbarea Guvernului", a spus Voiculescu la Antena 3.
Intrebat daca a ales intre Ponta si Antonescu, asa cum a declarat Basescu, Voiculescu a raspuns: "Basescu intotdeauna creeaza diversiuni si cauta sa aiba un adversar bine identificat cu care sa se lupte. Fara adversar, nu poate respira. Nu e treaba mea sa aleg intre cei doi, nu stiu daca e momentul sa aleaga cineva si acuzatiile pe care Basescu mi le aduce au o singura cauza evidenta: trustul de presa care nu este obedient si care nu vrea sa ii cante in struna si sa arate relizarile minuntate in epoca Traian Basescu".