HotNews publica articolul lui Dan Tapalaga, intitulat "OZN-ul domnului Lazaroiu", din care puteti citi in continuare prima parte.
'Cum bine stiti, Sebastian Lazaroiu se pricepe la rachete, fiind specialist in lansari. Daca inca n-ati aflat asta, cititi cu atentie PDL. May the (G)-Force be with you!, publicat pe Contributors.ro. Rezultatul cercetarii e ca trei intrusi au patruns, sambata, fraudulos in baza spatiala a partidului, au apasat aiurea niste butoane si au sabotat lansarea rachetei. Il contrazic. La o documentare sumara pe youtube, aflam ca primul vehicul iesit in spatiu cu patruped la bord a fost Sputnik 2, lansat de sovietici in 1957. Cainele se numea Laika, nu era nici buldog, nici Boc cel credincios, si nici macar rusii n-aveau pretentia ca un biet catel, fie el si comunist, stie sa piloteze rachete.
Vasile Blaga este azi la butoane si, spre deosebire de imaginile de mai jos, unde se vede clar cum Laika sta cuminte la geam si priveste spatiul in gol, el conduce racheta maraind, pe zi ce trece, tot mai nervos. Combustibilul tip Blaga&co se bazeaza pe un amestec exploziv de penali mari si mici, principala forta care propulseaza partidul direct spre neantul opozitiei.
Dar, totusi, ce s-a intamplat sambata pe cosmodromul politicii romanesti? Cum ar arata, in imagini ceva mai realiste, racheta proiectata in mentalul colectiv de istetul cosmonaut Lazaroiu? In urma unei ample documentari pe youtube, rezumatul CNC-ului de sambata al PDL ar putea arata cam asa:
Putem observa ca Lazaroiu nu e singurul care se desprinde, incet, de realitate. Si Adriean Videanu plutea, sambata, cu capul in nori, fericit ca-l are la mansa pe alt pilot vestit, vorbim de Emil Boc: "Fosta guvernare a imbarcat poporul roman intr-o aeronava, incercand sa-l duca catre prosperitate, si in 2008 a luat singura parasuta, s-a salvat si a dat drumul combustibilului din aeronava. A venit un alt guvern care prin masurile pe care le-a luat a reusit sa aduca la sol nava cu poporul roman".
Senzatia de zbor si imponderabilitate, pe scurt plecatul cu sorcova, se instaleaza atunci cand, in urma unui straniu fenomen de hipnoza in grup, incepi sa te crezi zmeu. Sau, vrei sa te crezi zmeu, desi impactul cu solul e tot mai aproape. Cand parasesti benevol zona de atractie gravitationala a realitatii, te scoate din sarite oricine indrazneste sa te coboare cu picioarele pe pamant.
De exemplu, incepi sa bati campii despre prezumtia de nevinovatie cand cineva iti propune sa torni ceva criterii de integritate in rezervorul partidului pentru a-l scoate din curba descendenta si pentru a-l mentine, cat de cat, pe orbita.'