Romania Libera informeaza: Liviu Dragnea: Arma PSD este cuvantul, nu punga

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, i-a indemnat pe social-democrati sa iasa din "curtile" partidului si sa vorbeasca cu oamenii despre masurile PSD, deoarece arma lor este "cuvantul", pe cand actuala putere foloseste "punga" si institutiile statului, informeaza Mediafax.
"Vreau sa folosim cea mai puternica arma pe care o avem la dispozitie: cuvantul. Adversarii nostri vor avea de partea lor institutiile statului, pe care le conduc abuziv. Noi vom avea de partea noastra oamenii. Ei vor avea de partea lor punga cu zahar si ulei. Noi vom avea de partea noastra cuvantul", a spus Dragnea, subliniind ca victoria PSD din 2012 va depinde de modul in care pesedistii vor stii sa comunice.
Secretarul general a dezmintit si ideea ca se pot castiga alegerile "cu punga", in ciuda faptului ca PDL va incerca aceasta metoda. "Va spun cu toata taria, revolutiile nu s-au facut cu punga. S-au facut cu cuvinte simple. Daca vom avea un cuvant sincer si corect, vom reaprinde speranta in inimile romanilor. Cuvantul nostru trebuie sa aiba forta si pentru asta trebuie purtat de fiecare membru de partid", a spus Dragnea.
Acesta a subliniat in repetate randuri ca PSD trebuie sa redevina o "retea umana" si o adevarata masina politica, care sa duca aceste cuvinte de la conducerea partidului pana la fiecare militant. "Toti trebuie sa iesiti din sediile de partid, din curtea partidului, si sa vorbiti cu oamenii. Trebuie sa ne inusim ideea de activism politic", le-a mai spus Dragnea social-democratilor.
Secretarul general al PSD a completat ca o zi in care un membru de partid nu vorbeste cu un cetatean este o zi pierduta pentru social-democrati. "Acel cetatean cu care nu a vorbit un membru de partid este supus unei manipulari perverse continue", a spus Dragnea.
"Pedelistilor le este o frica ingrozitoare de noi. Tot ce vor sa faca, sa ravaseasca intreaga tara, este pentru a ramane la putere. Nu mai au nicio sansa. In 2012 vom recastiga Romania", a conchis secretarul general al PSD.