"Sunt suficienti oameni in PSD care inteleg situatia prin care trece tara. Democratia nu functioneaza fara opozitie, iar opozitia trebuie sa fie polemica. Trebuie sa avem o identitate proprie ca sa putem face opozitie".
"Ceea ce este foarte important in PSD este sa cerem o renumarare pentru a vedea daca nu cumva s-a fraudat speranta. Aceasta trebuie sa se faca destul de repede. Toti ne temem de miscari de strada. Sansa ca acestea sa fie violente este cu atat mai mare cu cat nu-si regasesc un corespondent politic".
"Un partid care trebuie sa redevina partidul stangii, pentru echilibrul in politica, trebuie foarte rapid sa-si faca o analiza. Nu cred ca a fost foarte potrivita ideea ca aceasta analiza sa se axeze pe anumiti oameni. O stare de stupoare si de dezamagire se manifesta acum. E posibil ca politicienii din PSD sa castige in aceasta perioada de criza. Avem oameni foarte importanti care au plecat odata cu Revolutia, avem oameni care au condus procesul de integrare europeana si integrare transatlantica. Toate aceste paturi de gandire trebuie sa formeze masa critica, pentru recastigarea identitatii care nu poate fi decat de stanga. Simpla disociere de o opozitie clara ne face rau. Trebuie sa regandim acest partid, cu alte valente, si nu in sensul agresiv sau de a combate pe cineva".