Inainte de a participa la intalnirea cu Traian Basescu de la Cluj, Crin Antonescu a precizat ca, desi Mircea Geoana nu va fi prezent, isi exprima disponibilitatea de a avea o intalnire si cu acesta si mai mult, s-a aratat deschis sa discute: "orice, oricand, cu oricine".
Crin Antonescu a spus ca la intalnirea organizata de PD-L, temele de dezbatere au fost stabilite de staff-urile de campanie, dar spera ca nu se vor margini la tratarea problemelor economice si ale invatamantului. "Orice tema de dezbatere este interesanta. Putem sa le discutam pe pe toate, dacă avem capacitate de sinteza".
Antonescu a vrut sa clarifice si zvonurile din ultimele zile, potrivit carora intrevede o alianta cu Basescu si il ataca din ce in ce mai dur pe Mircea Geoana: "Exclud orice colaborare cu Traian Basescu si cu PD-L (...) declaratiile facute de Ludovic Orban sunt declaratii de nuanta si facute in nume personal".
In ceea ce priveste atacurile fata de preşedintele PSD, Antonescu a evidentiat faptul ca: "Pe intreg parcusul anului 2009 atitudinea mea a fost constant critica la adresa PSD, care a guvernat alaturi de PD-L (...) Sunt la egala distanta de Traian Basescu si de Mircea Geoana".
Dupa intalnirea de la Cluj, Crin Antonescu va participa, in jurul orei 17.00, la un miting la Iasi.