Cotidianul: Pe cine vede liderul PNL politicianul anului

"Cred ca este exact ca in competitiile sportive"

Politicianul anului 2012 pentru liderul PNL, Crin Antonescu, este premierul Victor Ponta, desi "premiul" se bazeaza pe victoria intregului USL, sustine acesta.
"Eu cred ca exact ca in competitiile sportive, cand mai multi sportivi se comporta exceptional, conteaza insa foarte mult ce competitie a castigat echipa. Cel mai important lucru care s-a realizat in acest an este aceasta victorie in serie a USL, care s-a concretizat pana la urma printr-o venire cu deplina legitimitate si cu un masiv sprijin parlamentar, la guvernare. Guvernul are un lider care este prim-ministrul si din punctul acesta de vedere, pentru mine, daca ar fi sa decernez un asemenea premiu, daca m-ati sili, pentru ca este intotdeauna greu sa dai numai unuia premiu, dar Victor Ponta ar fi, fara niciun fel de problema, politicianul anului", a spus Antonescu.
Presedintele PNL, Crin Antonescu, s-a aratat increzator, sambata, afirmand intr-o conferinta de presa, ca pana in 2016 PNL si PSD vor sta impreuna.
Liderul PNL a mai mentionat si faptul ca stie foarte bine ca sunt multe "bocitoare, cobitoare de la nasterea USL".
Intrebat despre suspendarea lui Basescu, Crin Antonescu a spus ca in partid nu s-a vorbit, de la investirea actualului Guvern, despre suspendarea presedintelui si ca discutii au existat insa la finalul campaniei electorale.