Sub titlul "Onor Impostorului Suprem", Constantin Gheorghe publica pe blog un articol plecand de la scenele de cosmar petrecute la CC, dupa validarea noului mandat de presedinte. Constantin Gheorghe remarca faptul ca revolutia nu s-a facut pentru reincarnarea lui Ceausescu in Basescu, un securisto-comunist.
'Scene de cosmar la intrarea sediului Curtii Constitutionale: revolutionarii scandand numele Impostorului Suprem! Femei isterice strigand "Va iubim!". Oameni buni! Pentru o reincarnare a lui Ceausescu au murit romanii in decembrie 1989? Pentru un securisto-comunist?
Si atunci ce mai conteaza ca Liviu Negoita si-a depus mandatul de ieri, dar a anuntat abia azi? Ce mai conteaza ca o parasuta ca Roberta Anastase e presedinta Camerei Deputatilor? Ce mai conteaza cine va fi viitorul premier? Sau cine vor fi ministri? Romania este condusa de sistemul ticalosit, in frunte cu Impostorul Suprem, si asa va fi inca cinci ani de aici incolo. Obisnuiti-va cu gandul!
PS: "Vremurile pe care le traim sunt vremurile tuturor paradoxurilor. Se fauresc combinatii politice intre elemente ale caror doctrine n-au absolut nimic in comun. se dusmanesc oameni care au acelasi crez politic. Omul care va incerca sa scrie istoria politica a epocii nostre nu va avea o sarcina usoara." Romania anului 2009, veti zice. Ei bine, citatul este din ziarul "Epoca", datat 7 noiembrie 1937. Nimic nou sub soare. Si asta ma sperie cel mai tare.'