Inpolitics informeaza: Cezar Preda: "PDL are probleme de comunicare, ar putea plati electoral"

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat azi la RFI ca protestele din Bucuresti obliga coalitia aflata la guvernare "sa mearga pe sarma" in strategia de comunicare cu cetatenii, admitand ca PDL are probleme de comunicare si daca nu va reusi sa le rezolve, atunci partidul va plati electoral.
"Arafat a fost un moment care, dupa parerea mea, a escaladat putin si a grabit aceasta exprimare a nemultumirii, pentru ca era si este o persoana respectata in Romania si, pana la urma, aceste contre personalizate pe o lege absolut necesara, dar pe care o intarziem din aceste motive, a personalizarii disputei si polemicii, a condus la iesirea in strada a oamenilor, care acum au inceput sa aduca la zi toate nemultumirile pe care le traiesc de doi-trei ani de zile. Asta nu numai ca te obliga sa tragi concluziile si sa-ti revezi parcursul, te obliga, incepand de astazi, toata coalitia de guvernare, prim-ministru, ministri, sa mearga pe sarma in comportamentul acesta de comunicare, de deschidere fata de cetateanul Romaniei, pentru ca unu: e clar ca acest grad de suportabilitate este atins; doi: este clar ca nu ne asteapta un an usor, ne asteapta un an in care trebuie sa ne gestionam privatiunile din anii trecuti; trei: suntem intr-un an electoral", a spus Cezar Preda, intr-o interventie la RFI.
Cezar Preda considera ca PDL va plati daca nu isi schimba modul de comunicare cu cetatenii.
‘E clar ca si noi avem in comportamentul nostru, in comunicarea noastra, in gestionarea anumitor situatii partea noastra de vina. Daca nu o identificam si nu o dam la o parte, vom continua asa si vom plati!‘, a afirmat deputatul PDL, conform Agerpres.