Puterea publica articolul cu titlul "Ambasadorul SUA a facut o vizita surpriza in Kiseleff. Victor Ponta si Marele Licurici au discutat despre suspendarea presedintelui", pe care il puteti citi in continuare.
'Presedintele PSD, Victor Ponta, a avut ieri o intalnire speciala cu Victor Ponta, a avut ieri o intalnire speciala cu ambasadorul SUA, Mark Gitenstein, in care au vorbit despre intentia social-democratilor de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu daca acesta va promulga legea pensiilor in care au vorbit despre intentia social-democratilor de a-l suspenda pe presedintele Traian Basescu daca acesta va promulga legea pensiilor.
Intalnirea a fost programata in jurul orei 11:00, iar masina ambasadorului se afla in curtea din Kiseleff cu doar cateva minute inainte ca Victor Ponta sa anunte in conferinta de presa ca va propune partenerilor din Opozitie suspendarea presedintelui Basescu, daca acesta va gira frauda din Parlament prin promulgarea legii pensiilor.
"Este adevarat ca m-am intalnit cu ambasadorul SUA. In cadrul discutiei l-am anuntat despre intentia noastra de a declansa procedurile de suspendare a presedintelui Traian Basescu. Nu a facut nici un comentariu pe marginea subiectului, deoarece nu sta in atributiile sale", a declarat presedintele PSD.
Vizita a avut un caracter neoficial, ea nefiind prezenta in programul anuntat pentru astazi de catre stafful presedintelui PSD. Reprezentantii Ambasadei SUA au confirmat informatia data in exclusivitate de "Puterea", dar nu au dorit sa comenteze continutul discutiilor.
In 2007, fostul ambasador al SUA la Bucuresti, Nicholas Taubman, a avut o discutie similara cu Mircea Geoana, cu putin timp inainte de organizarea referendumului pentru suspendarea lui Traian Basescu.'