Vremea nefavorabila de la sfarsitul saptamanii trecute a pus bete in roate Primariei Craiova in continuarea campaniei "Punem oameni si lucruri in miscare". Desi se anuntase un weekend plin pentru iubitorii de sport in aer liber, urmand sa fie instalate, pe langa cele doua terenuri de baschet, alte doua de fotbal, strada A.I. Cuza a ramas goala atat sambata, cat si duminica.
"Conditiile meteorologice nefavorabile de vineri, 7 august, si sambata, 8 august, au impiedicat montarea celor doua terenuri de fotbal pe strada A.I. Cuza, la primul fiind vorba despre o tehnologie de uscare a chitului, care dureaza minimum 12 ore", anunta sambata dimineata purtatoarea de cuvant a primariei, Carmen Licu, mentionand in acelasi comunicat ca montarea se va efectua in cursul acelei zile, urmand ca meciul demonstrativ sustinut de jucatorii de la echipa de copii si juniori CS Barcelona sa aiba loc a doua zi, duminica.
Din pacate, vremea, neprielnica montarii terenurilor, a impiedicat continuarea campaniei incepute cu o saptamana in urma la initiativa Primariei Craiova - "Punem oameni si lucruri in miscare".