Liderul celei mai mari organizatii a PSD, Marian Vanghelie (foto), se pronunta in favoarea intrarii partidului la guvernare inaintea alegerilor din 2012, pentru ca "romanii nu mai pot astepta".
Invitat la "Vorbe grele", la Antena 2, aseara, Marian Vanghelie a raspuns negativ intrebarii daca ar fi mai indicat pentru PSD sa astepte alegerile la termen, din 2012, pentru a intra la guvernare: "Nu, eu nu cred ca trebuie sa asteptam, nu cred ca romanii mai pot astepta, eu cred ca trebuie sa facem tot ceea ce este posibil ca sa dam jos acest guvern si sa putem sa incercam sa facem un guvern cu cei care sunt de buna credint;a in aceasta tara, sa incercam sa schimbam lucrurile.
Eu cred ca din pacate, incercam sa le luam romanilor si speranta, daca nu le dam o speranta ca intr-adevar cineva este interesat si ca vor veni cu o solutie si economica de viitor, inseamna ca din acest moment se duce naibii totul".
Afirmatia lui Vanghelie vine intr-un moment in care informatiile despre o posibila schimbare a configuratiei politice a guvernarii sunt in toi, iar in PSD apele sunt impartite, unele voci sustinind ramanerea in opozitie pina in 2012.