Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor schimba placa dupa protocolul semnat cu PD-L. Dupa ce i-a criticat si catalogat in toate felurile, ori de cate ori a avut ocazia, pe presedintele Traian Basescu si pe Emil Boc, acum ii lauda. El a declarat marti ca nu a negociat personal cu nimeni din PDL, pentru ca are "adjuncti care fac asta", dar a tinut sa precizeze ca este vorba despre "niste acorduri batute in cuie si de bun augur pentru viitorul politic romanesc, care trebuie sa iasa de sub zodia infractionala imprimata de personaje precum Codrut Seres si Dan Voiculescu".
C.V. Tudor a recunoscut insa ca a avut discutii cu presedintele PDL, Emil Boc. "Da, eu am mereu discutii cu Emil Boc. Si in somn vorbesc cu Emil Boc. Am avut discutii si, radem noi de el ca este mai mic de statura si vorbeste fara pauze de respiratii, dar are o logica foarte buna, este un bun orator si vorbeste o engleza impecabila (...), si eu efectiv il simpatizez pe Emil Boc, si vedeti ca si cand il critic sau rad de el o fac cu duhul blandetii", a spus Vadim Tudor.
Intrebat daca presedintele Traian Basescu a avut un rol in incheierea acestui protocol, presedintele PRM a spus: "Nu, el a avut o misiune mult mai grea la Bruxelles si l-am sprijinit de la distanta si chiar direct prin Lucian Bolcas, care a apreciat pozitia sa prudenta". "Cand face lucruri bune, il laud pe Basescu", a precizat Vadim.