Dragute mioare bugetivoare, spioni si contra-spioni,

Pentru multii bani publici pe care ii papati-degeaba, parerea mea!-este cazul sa va intrebuintati si voi si sa contribuiti la limpezirea situatiei legate de afirmatiile Pulimii Sale, care tipa ca o baba violata ca a fost "lovitura de stat!
Refuz sa cred ca sunteti atat de prosti-ca de ticalosia voastra nu ma indoiesc!-incat niste unii sa proiecteze si sa puna in aplicare o lovitura de stat sub nasul vostru. Cum refuz sa cred ca v-ati fi tradat omul care va face toate poftele, va da stele si tinichele, "uitand" sa-i spuneti despre "lovitura de stat". De altminteri Pulimea Sa are grija sa va "elogieze" :"Cred ca(au performat) excelent, si-au mentinut neutralitatea si au furnizat informatiile necesare factorilor de decizie. Sunt convins ca au facut-o, sunt convins ca si Crin Antonescu si Victor Ponta sunt informati despre daunele aduse de lovitura de stat pe care au aplicat-o institutiilor romanesti."
Refuz sa cred ca, daca ati fi stiut despre pregatirea unei lovituri de stat ati fi lasat lucrurile sa mearga pana la capat. Pentru ca ati fi comis un act de inalta tradare, chiar daca seful vostru zice ca aceasta infractiune nu mai exista in Codul Penal.
Pot crede insa ca, de manuta cu traian Basescu, ati sustine un plan de eliminare a adversarilor lui politici. Nu pot sa uit "stenogramele" aparute la tanc pentru a demonstra ce spune Iubitul Conducator, Mare Reformator si Machitor. Nu pot sa uit cum s-au mobilizat, cu larga contributie a SIE, agentii de influenta ai Romaniei din exterior, pentru a demonstra "lovitura de stat" din tara, cum au manipulat opinia publica si oficiali ai UE. Pot socoti asta un act de inalta tradare? Credeti-ma, pot!
Asadar ne sunteti datori cu o explicatie: a fost sau nu a fost lovitura de stat? Refuzul de a lamuri acest lucru este dovada jocului vostru imbecil, care a facut atat de mult rau romanilor. Poate ca ar trebui sa meditati la consecintele faptului ca ati slujit un individ profund nociv, in loc sa slujiti interesul national. Dar de cand mai au serviciile secrete romane tangenta cu patriotismul si cu servirea tarii?
Asta e! Veniti la vot, sa-i schimbam pe toti!