Declaratiile de la Antena3 ale presedintelui Romaniei, Traian Basescu, de la intalnirea cu parlamentarii PD-L, au damf de alcool. Seful statului a declarat textual ca era sub influenta bauturilor alcoolice cand a zis in 2009 ca punctul minim de pensie ar trebui sa fie 500 de lei.
Traian Basescu s-a intalnit marti cu parlamentarii din arcul puterii. Antena 3 a obtinut, in exclusivitate, discutiile dintre Traian Basescu si parlamentarii PD-L. Seful statului i-a cam tras de urechi pe ministrii lui Emil Boc. A avut reprosuri in special pentru unii dintre ei.
"Daca ne mentinem cheltuielile de dupa reducerea salariilor si pensiilor, ar trebui sa avem o crestere de 21% a Produsului Intern Brut ca sa ne acoperim cheltuielile. Am ajuns intr-un punct critic. Sigur, nu vreau sa intelegeti ca eu sustin ca nu mai avem solutii. Vreau sa stiti ca putem s-o mai ducem asa inca 2 ani" le-a spus Basescu parlamentarilor. Seful statului a declarat textual: "Eram sub influenta bauturilor alcoolice cand am zis in 2009 ca punctul minim de pensie ar trebui sa fie 500 de lei".