Welcome to Roxania: BASESCU, TOT MAI INFANTIL. SI MAI PENIBIL

Bietul Basescu s-a agitat infantil si si-a autotras un sut in fund.
A tinut o conferinta de presa la 12:35, in conditiile in care premierul Ponta anntase ca, la ora 13, va supune votului Parlamentului mandatul cu care Basescu urmeaza sa reprezinte Romania - reuniune pe care - ce nenorocire! - PD-L a anuntat ca o boicoteaza.
Penibilul de la Cotroceni s-a bagat din nou in seama minute in sir, insirand cuvinte goale, ca avocat al presedintelui Consiliului European in detrimentul Romaniei. Si a mai tras doua perle infantile, anume ca are potential mai mare ca Ponta si ca e "o insinuare ticaloasa" ca ar avea datorii de platit la Bruxelles, pentru ca nu el a fost sustinut, ci "statul de drept" - vechea placa repetata mecanic, ca adica statul e el. De drept mafiot, cum ar veni, de nas din sufletul unor magistrati. N-a ratat nici ocazia de a ataca, din nou, nationalismul, contrapunandu-l stupid europenismului: asta, daca mai era nevoie de vreo dovada ca singurele carti care i-au trecut prin mana au fost cartile de joc.
A reluat si placa referitoare la calitatea de senator a lui Mircea Diaconu, si imunitatea ministeriala a deputatilor Dobre si Borbely.
S-a inecat de furie, din nou, atacand Guvernul, ca o moara stricata. E atat de jalnic incat doar ungurenii, nemtenii si labaroii il egaleaza.
Si a luat-o in plin chiar de la pedelistul Trasculescu, care l-a eclipsat prin anuntul demisiei din functia de deputat, moment in care televiziunile au intrerupt - destul de repede - transmisia de la Cotroceni si au reluat-o doar la intrebari, episod in care impostorul s-a dat in spectacol ca o tata. E luat rau pe aratura.
Si ce te faci, ca transmisia de la Cotroceni a fost intrerupta din nou, in favoarea discursului premierului Ponta din Parlament! Si pe ecranele televiziunilor au aparut Ponta vorbind si Basescu pe mute.
Asa e cand faci lucru manual.
De ce nu si un pic de iesit la popor, ceva? Ca sa auda direct cum il gratuleaza "romanii". Nu doar din inregistrarile serviciilor, curat constitutionale.
P.S. Ii spune cineva ca nu se pronunta Rompui?