Presedintele filialei PSD Prahova, deputatul Marian Saniuta, ii roaga public pe colegii sai din teritoriu sa nu mai faca declaratii referitoare la sustinerea unui candidat pentru functia de presedinte al PSD, intrucat astfel de gesturi amintesc de cele ale PCR, inainte de 1989.
"Ii rog pe colegii mei din tara sa nu mai transmita mesaje de sustinere a vreunui candidat, pentru ca am sentimentul, de foarte multe ori, ca asistam la mesaje de dinainte de 1989, cand judetele transmiteau sustinerea lor fara echivoc viitorului secretar general la conducerea PCR. PSD nu este continuatorul defunctului Partid Comunist si ii rog pe colegii mei sa realizeze acest lucru", a declarat Marian Saniuta. El a mai spus ca este prematur ca filialele judetene sa faca declaratii privind sustinerea pentru un candidat sau altul, fiindca, din punctul sau de vedere, nu este exclus sa mai apara si alte candidaturi.
"Nu cred ca este cazul ca intr-un partid democratic sa stabilim un termen-limita de depunere a acestor candidaturi. Candidaturile este normal si este firesc sa fie depuse inclusiv in ziua congresului", a adaugat presedintele PSD Prahova. (C.A.)