Agentiile de presa informeaza: Ministrul Boagiu: Am preluat "modelul Traian Basescu", exponentul omului care vrea binele romanilor
Vicepresedintele PDL Anca Boagiu le-a spus, sambata, tinerilor democrat-liberali ca, in urma cu cativa ani, ea a preluat "modelul Traian Basescu" si ca seful statului este, "pana la urma, exponentul omului care vrea binele romanilor".
Ministrul Transporturilor, a vorbit la Conventia Nationala a tinerilor democrat- liberali, aratand ca, cu ani in urma, a preluat "un model - modelul Traian Basescu".
"Eu, pe langa cel mai tanar ministru al Transporturilor, am fost si prima femeie ministru al Transporturilor, ceea ce nu a fost usor. La mine nu au gasit tocuri si parul blond, dar au fost alte lucruri", a spus Boagiu.
El a aratat ca un alt exemplu de om tanar care a acces intr-o functie de mare demnitate este premierul Emil Boc.
"Este cel mai tanar prim ministru pe care l-a avut Romnia. Aceasta este dovada ca in PDL nu exista prejudecati legate de varsta sau gen", a adaugat Anca Boagiu.
Ea a mai spus ca "pedelistii au de facut un lucru", anume sa nu lase tara pe mana USL.
Boagiu a adaugat ca acest lucru este posibil avand in fruntea guvernului pe Emil Boc si in fruntea tarii pe "Traian Basescu care este, pana la urma, exponentul omului care vrea binele romanilor".