Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Suceava, ca el, personal, sprijina miscarile de strada pentru ca romanii trebuie sa aiba macar dreptul de a se vaita.
Dragnea a criticat, la Conferinta judeteana a PSD Suceava, sistemul clientelar al actualei puteri, aratand ca acest sistem a dus la situatia actuala din tara.
El a spus ca in conditiile actuale exista posibilitatea organizarii de alegeri anticipate.
"Alegerile s-ar putea sa fie mult mai devreme", a afirmat Dragnea.
Secretarul general al PSD le-a mai spus social-democratilor suceveni ca, personal, sprijina actualele miscari de strada din tara.
"Macar atat sa le dam romanilor, dreptul sa se vaite", a spus Dragnea.
La randul sau, presedintele PSD, Victor Ponta, a aratat ca si el este de acord cu sprijinirea miscarilor de strada.
"Pana in momentul in care Traian Basescu nu ne-a amenintat nu ne-am implicat in nici un fel. Tocmai ca sa-i dovedim ca nu ne este frica si ca mai sunt in tara asta oameni carora nu le este frica de Traian Basescu, de servicii, de Politie, de tot ce are el, de banii lui, vom sprijini in totalitate toate acele proteste pentru ca oamenii au dreptate sa protesteze", a spus Ponta.
El a subliniat ca PSD va fi impotriva oricarei manifestari violente, pentru ca in democratie nu cu violenta se schimba ceva.
"Dreptul de a-i acuza pe Traian Basescu si Emil Boc de minciuna si de tradare e un drept pentru care ne vom bate, indiferent de amenintarile pe care le primim", a adaugat Ponta.