Organizatia Bucuresti a PSD a criticat ieri hotararea prefectului Capitalei, Mioara Mantale, de a achizitiona un soft nou pentru alegerile de la primaria generala, care va costa bugetul prefecturii 800 de milioane de lei.
PSD Bucuresti a atras atentia, intr-un comunicat de presa, ca schimbarea acestui soft nu este intemeiata, precizand ca reprezentantii societatii civile, asistati de numerosi specialisti din strainatate, au facut verificari si nu au gasit nici un motiv intemeiat pentru inlocuirea lui. Sursa citata aminteste actualilor guvernanti ca aceasta verificare a fost ceruta chiar de partidele la putere si ca atunci cand Traian Basescu a castigat alegerile locale, cat si pe cele generale s-a folosit acelasi soft.
“Tinand cont de faptul ca deficitul bugetar al actualei guvernari este in acest moment de peste 30 de miliarde de lei si ca acest lucru reprezinta o mare problema in indeplinirea multor promisiuni facute in campania electorala, nu intelegem de ce se doreste cheltuirea a peste 800 de milioane de lei pentru un program care nu trebuie inlocuit“, se arata in comunicatul PSD.