Cele mai interesante filme rusesti vor rula in perioada 25-28 noiembrie 2013 la Cinema Studio in Bucuresti, in cadrul Zilelor Filmului Rus, dedicate sarbatoririi a 95 de ani de la infiintarea Studioului Lenfilm din Moscova.
Zilele Filmului Rus propun o selectie care aduce laolalta cele mai noi pelicule produse de Lenfilm, dar si productii care au facut istorie in cei 95 de ani de la infiintarea Studiourilor.
Cateva dintre proiectiile filmelor programate pentru perioada 25-28 noiembrie se vor face in prezenta actorilor din distributie sau a regizorilor care le semneaza. Acestia se vor afla la dispozitia cinefililor din public pentru intrebari si discutii referitoare la filmele proiectate.
Prezent va fi si Eduard Piciughin, Director General al Studioului Lenfilm. Ceilalti doi invitati sunt actrita Oxana Masina care intruchipeaza rolul feminin principal in pelicula "Bietul, bietul Pavel", programat in 27 noiembrie si regizorul Andrei Kravciuk, semnatar al filmului "Italianul" pe care il puteti viziona in data de 26 noiembrie.