mondonews.ro: What’s Up, cenzurat de TVR la Festivalul Callatis. Asculta Marius Ivancea - Europa vino incoace

Cenzura la TVR la Festivalul Callatis de la Mangalia. What’s Up a cantat o piesa cu mesaj critic la adresa presedintelui Traian Basescu, iar prezentatoarea Liana Stanciu l-a oprit pe Marius Ivancea din cantat.
Marius Ivancea a declarat la Antena 3, ca mesajul critic din piesa "Europa vino incoace" se doreste a fi un mesaj de alarma la situatia in care se afla tara. El a adaugat ca incidentul de la Callatis nu are nicio legatura cu promovarea sa, asa cum s-a insinuat, ci cu tara.
"Vrem autostrazi, sanatate, sa dormim linistiti peste noapte... Imi pare rau ca a fost nevoie sa urce Liana Stanciu pe scena, imi pare rau ca mi-a scapat un cuvant obscen pe scena. Sunt lucruri pe care le simtim cu totii. Nu am nicio apartenenta politica, nu sunt de partea nimanui. Singura mea problema este ce se intampla in tara. Am simtit nevoia sa o spun la TVR pentru ca am muncit de ani intregi sa ajung aici. Sunt un om impsulsiv de fel. Piesa se numeste ‘Europa vino incoace’ si este pusa pe net de anul trecut. Am fost un pic suparat cand am facut piesa. Incidentul nu are nicio legatura cu promovarea mea, ci cu tara asta. Nu ma ajuta in cariera lucrul asta", a spus Marius Ivancea.