Sambata si duminica trezeste-te repede, curata vulcanii, smulge baobabii. Fie, savureaza si o cafea. Apoi evadeaza din casa cu ajutorul unui stol de gaste salbatice si hai la noi. La noua. Autor #9.
MyPrecious Buzztard a fost "imblanzit" de Micul Print si asa "Tu vei avea stele care rad" in noua noastra colectie. Vino sa gasesti trandafirul fara seaman doar pentru tine. Mai multe nu-ti spunem - doar oamenii mari au nevoie de multe explicatii, nu inteleg niciodata nimic singuri.
"Stelele nu sunt la fel pentru toti oamenii. Pentru unii, care calatoresc, stelele sunt calauze. Pentru altii, sunt numai niste luminite. Pentru unii, care sunt savanti, ele sunt niste probleme. Pentru omul meu de afaceri, ele insemnau aur. Dar toate stelele astea tac. Tu insa vei avea niste stele cum nu mai are nimeni.
- Ce vrei sa spui?
- Noaptea, cand vei privi cerul, deoarece eu voi locui pe una dintre ele, deoarece voi rade pe una dintre ele, va fi atunci pentru tine ca si cum ar rade toate stelele. Tu singur vei avea stele care rad!" (Micul Print - Antoine de Saint-Exupery)
Autor 9 - targ de bijuterie contemporana
20 - 21 aprilie 2013
, intre 11:00-20:00, Sala Dalles (intrarea 10 lei)