Artistele au avut un program extrem de incarcat in ultima perioada electorala. Dupa numeroase concerte in tara, pe 8 decembrie acestea au fost invitate sa cante in capitala Albaniei, la Tirana. Se pare ca single-ul Like Chocolate, "Maria, Maria"a facut furori in randul albanezilor, tocmai de aceea fetele au fost intampinate regeste in aceasta tara.

Au stat 7 ore in aeroport!

"Concertul din Albania a fost o experienta extraordinara. Dupa un drum lung, in cadrul caruia am avut parte de o escala de nici mai mult, nici mai putin de sapte ore in Turcia, am ajuns exact in seara concertul la Tirana! Spre surprinderea noastra, limuzina de lux ne-a asteptat la aeroport si am fost invitate sa luam masa la cel mai exclusivist restaurant din capitala Albaniei. Sederea noastra acolo a fost atat de
scurta incat nu am reusit sa vedem orasul decat din limuzina pusa la dispozitie, iar in ceea ce priveste gastronomia lor, ne-au servit cu bucate alese din gama fructelor de mare. Am fost rasfatate, insa prezenta noastra in Tirana a fost una care nu ne-a oferit posibilitatea sa descoperim aceasta tara minunata, a doua zi avand avion spre Romania. Speram insa ca data viitoaresa putem vedea mai multe", a povestit Andra.

Publicul le stia pe de rost megahitul!

'Nu ne asteptam la un feedback atat de pozitiv din partea publicului, toata lumea ne canta piesa si tot concertul ne-am simtit ca acasa. Am aflat de la albanezi ca piesa noastra a fost Nr. 1 in topul radiourilor locale. In plus, cei prezenti au fost incantati de noul nostru single, Mr Celentano, cu care le-am facut cunostinta chiar in seara concertului, la final cerand un bis la aceasta piesa. Dupa concert, am impartit autografe si toata lumea ne-a felicitat pentru prestatia muzicala si mai ales pentru faptul ca am cantat live".