Libertatea: Tariceanu se insoara a cincea oara

Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
Apropiati ai penelistului spun ca acesta nu prea era de acord sa se insoare pentru a cincea oara, dar, la insistentele Loredanei, Tariceanu a cedat si a hotarat sa bata recordul la numarul de n e veste, c i n c i , dintre toti politicienii romani. "Dupa ce a spus da, senatorul s-a dus impreuna cu iubita la Clubul Diplomatilor pentru a negocia si a semna un precontract pentru nunta. Localul i s-a parut insa prea mic viitoarei doamne Tariceanu, asa ca au hotarat sa organizeze petrecerea la Palatul Snagov, loc unde incap mult mai multi invitati", spun persoane din anturajul celor doi.

Vor fi probleme la cununia religioasa

Evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, pe data de 25 mai, fiind asteptate peste 500 de persoane, intrucat asta a fost dorinta Loredanei, sa aiba o petrecere ca in povesti, iar lumea sa spuna ca a fost nunta anului 2013. Totusi, cei doi viitori miri au o mare problema daca vor sa spuna "Da" si in fata lui Dumnezeu, tinand cont de faptul ca Tariceanu a trecut, de dragul fostei sotii Ioana, cea de-a patra consoarta, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolica nu permite mai multe casatorii. De altfel, nici daca ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are sanse prea multe sa primeasca binecuvantarea unui episcop, intrucat BOR permite numai trei casatorii, si acelea doar daca exista motive foarte intemeiate.
Se casatoreste si divorteaza din 1976 incoace
Tariceanu a mai avut patru neveste. Despre prima sa casatorie, Tariceanu a marturisit pentru Libertatea: "Cred ca era in 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat pana in 1980". Nu i-a dezvaluit insa identitatea. A doua nevasta a fost Livia, fata fostului ambasador al Romaniei in Israel Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trantescu, care, in 1996, i-a daruit primul copil: Calin jr. In acelasi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. Au trait impreuna, au un baiat, pe Mihai, iar in 2003 s-au casatorit - pentru a divorta in 2011.