Dupa lansarea albumului "15", ce a avut loc vineri, 14 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor, Taxi va urca pe scena Salii Palatului pentru concertul aniversar de 15 ani. Invitarii care vor onora cu prezenta trupa Taxi si-au transmis urarile in avans.
"15 ani e o varsta dificila. Adolescenta e o varsta dificila. In prag de maturitate, cred ca e momentul sa-ti alegi cu grija prietenii, sa gestionezi cu grija energia debordanta, sa ai parte de intelegerea adultilor, a celor care au trecut de adolescenta.
Ce ma leaga de trupa Taxi este o prietenie. Ce ma seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascutite sși intelepciunea surprinzatoare pentru o varsta adolescenta, cum este cea de 15 ani." - Maia Morgenstern
"Sunt foarte surprinsa ca Dan Teodorescu s-a gandit si la mine. Sunt foarte bucuroasa sa particip la aceasta sarbatoare pentru ca in peisajul muzical actual trupa Taxi este speciala. Se remarca prin inteligență, umor fin si o totala lipsa de vulgaritate - lucru foarte rar.
La multi ani, Taxi!" - Emilia Popescu
"Imi place Taxi pentru ca seamana cu mine, iar eu nu seman cu nimic. Eu merg cu Taxi, ca nu ma taxeaza si nu ma duce pe ocolite si nu refuza cursa ca nu sunt in drumul sau spre casa. Taxi nu se retrage acasa, Taxi ma duce Undeva." - Dorina Chiriac
"An dupa an, trupa Taxi m-a facut sa fredonez refrene noi, mereu interesante, mereu frumoase...
Sunt onorata și fericita sa fiu alaturi de Taxi pe scena Salii Palatului.
Trebuie sa fiti impreuna cu noi pe 17 martie!" - Cornelia Tihon
"Le sunt recunoscator celor de la Taxi pentru ca m-au ajutat sa rostesc, in cele din urma, cele doua cuvinte...
Abia astept sa vin la spectacolul Taxi - 15 ani si cred ca toata lumea ar trebui sa vina la acest show: cui nu-i place muzica, cu siguranta ii va placea umorul si inteligenta lui Dan Teodorescu.
Restul... e tacere." - Marius Florea Vizante
"Ma simt onorat sa iau parte la sarbatorirea celor 15 ani de existenta si desfatare pe care ni i-a oferit trupa Taxi, o formatie pe care o stimez si o apreciez extraordinar de mult." - Victor Rebengiuc
"Ce poti face cand te invita un alt orbete in spectacolul lui? Pana si titlul este stupid: Taxi - 15 ani. Parca-i decizie de condamnare... Jenant...
Ma duc, totusi...
La mulți ani, Taximetriștilor!
Ne vedem pe 17 martie la Sala Palatului!" - Horațiu Malaele
"Colaborarea cu trupa TAXI este pentru Corul MADRIGAL... o surpriza placuta, provocatoare!
Madrigalul pune muzica pe suflet, trupa TAXI pune textele pe rana, nu ca sa doara, ci ca sa vindece. Dan Teodorescu stie sa puna inteligenta in slujba umorului fin sau chiar sarcastic. Impreuna cu trupa lui, reuseste sa ne poarte prin labirintul emotiilor si ideilor, ei fiind adevărati taximetristi de serviciu ai sufletelor noastre.
La multi ani, TAXI!" (in numele Corului Madrigal doamna Maria Stoica, managerul Corului)
Invitatia lui Dan Teodorescu catre public a fost formulata succint: "Noi va asteptam cu drag, dumneavoastra asteptati-va la orice."


Detalii organizatorice

In continuare, organizatorii transmit regulile de acces si alte detalii.
Accesul in sala se va face incepand cu orele 19, spectacolul urmand sa inceapa in jurul orelor 20. Copiii sub 6 ani au acces gratuit, daca parintii sunt dispusi sa ii tina in brate. Persoanele cu dizabilitati care au solicitat locuri gratuite au fost instiintate prin email de acceptarea tuturor solicitarilor. In acest moment lista este inchisa.
Pentru a preveni situatii neplacute, listăm aici regulile generale si restrictionarile pe care rugam publicul sa le respecte:
accesul se face in baza biletului de intrare valid, o singura data, pentru o singura persoana; spectatorii trebuie sa pastreze biletul pana la finalul spectacolului;
nu este permis accesul cu animale de companie;
este interzis accesul cu artificii, petarde, alte surse de foc, bauturi alcoolice, arme, obiecte contondente;
in timpul spectacolului telefoanele trebuie puse pe modul silențios;
in incinta Salii Palatului este interzis fumatul;
nu este permis accesul cu aparatura video si foto profesionala sau semiprofesionala;
este strict interzisa filmarea in timpul spectacolului.
Biletele sunt disponibile prin Reteaua Eventim si la agentia de bilete a Salii Palatului.