In ultima perioada s-au produs multe schimbari la salonul Shades Beauty Lounge,dar scopul a ramas acelasi si anume sa oferim clientelor noastre servicii complete de infrumusetare. Astfel, Shades iti pune la dispozitie o intreaga echipa de profesionisti formata din hair stylisti, cosmeticiene cu experienta, manichiuriste, tehnicieni unghii si maseuri.
Shades este locul unde te relaxezi si unde poti sa te simti privilegiat intr-un spatiu ambiental foarte elegant! Calitate, profesionalism si mult bun gust in toata gama de servicii si produse.Va asteapta la cosmetica,Tatiana unde va puteti bucura de calitatea produselor de la Ericson Laboratoire si Casmara,la manichiura-pedichiura sunteti intampinate de Roxana si Liliana pentru a va rasfata cu produsele profesionale marca O.P.I.,la masaj va lasati pe mana profesionistelor Cristina si Monica iar la coafor cei doi stilisti,Dani si Adrian dau stralucire parului dumneavoastra cu culorile Wella.
Ne gasiti in Dorobanti, pe strada Lisabona nr 11 ,de luni pana vineri de la ora 10.00 pana la ora 20.00, iar sambata de la ora 10 la ora 18.Pentru programari puteti suna la unul din numerele 021/2339119 , 0725339112,sau ne gasiti pe pagina de facebook https://www.facebook.com/beautyloungeshades unde puteti sa vedeti toate ofertele active ale salonului nostru.Va asteptam cu mare drag!
Fiecare clienta care vine cu acest e-mail printat primeste 10% reducere. Oferta este valabila doar in luna septembrie