In forma excelenta, aseara, la lansarea noului album semnat Krypton, la Beraria Hanul cu Tei din Centrul Vechi al Bucurestiului, a fost prezenta si Melania Mihaescu, sotia lui Eugen Mihaescu.
"Am ascultat albumul lor de foarte multe ori! Il ascult cap coada si multe piese de pe el imi sunt dragi. Piesa Ma prefac in ploi (care este si pe albumul din 2007) imi este dedicata! Iar piesa Vorbele tale a fost compusa de Eugen cand a murit bunicul lui. Piesa Am crezut in ochii tai e preferata mea", ne-a spus Melania Mihaescu. Aceasta a dansat non stop, a cantat impreuna cu prietenele sale, in fata scenei. In afara de pasiunea pentru muzica celor de la Krypton, Melania are o firma imobiliara si merge in timpul liber, de cateva ori pe saptamana, la o sala de kangoo jumps.
Gabi "Gurita" Nicolau (voce), Eugen Mihaescu (chitara), alaturi de invitata lor Teodora Dragomirescu (viola) au sustinut un concert acustic cu prilejul lansarii acestui material discografic.
Albumul contine 12 piese, (inclusive single-ul "Am uitat cum arati"), extrase in principal de pe albumele "Fara teama" si "Lanturile", care au consacrat trupa in perioada ’90-‘94 si va fi lansat printr-un turneu european, in perioada 16 - 18 mai, la Bruxelles, Luxembourg si Paris.
Cel mai mic fan al celor de la Krypton este Tudor: are 7 ani si stie versurile lor.