Incepand cu aceasta primavara, Circul Globus are in repertoriu un nou spectacol:GLOBUS SHOW. Sambata, 30 mai, si duminica 31 mai 2015 puteti participa la acest spectacol de circ antrenant, plin de voie buna.
Citam din invitatia la spectacol, postata pe site-ul indragitei insitutii de circ:
Circ & Variete Globus Bucuresti isi imbogateste repertoriul cu un nou spectacol.
Daca vreti sa vedeti cele mai frumoase dresuri de catei, tigri si camile, cele mai spectaculoase numere aeriene, cele mai impresionante acrobatii, cele mai spumoase comedii.
Sub acest titlu atractiv Circ & Variete Globus Bucuresti reuneste unele dintre cele mai apreciate momente de circ. Pasajele comice cu Charlie Chaplin si Cassie, dresura de cai, dresura de tigri precum si cea de camile, dresura de catei, jongleriile si acrobatiile aeriene sunt doar cateva dintre momentele care vor smulge aplauzele audientei si vor intregi o frumoasa dupa amiaza la Circ Variete Globus Bucuresti.
O gala extraordinara la care trebuie sa va grabiti sa prindeti un loc, pentru una dintre reprezentatii - in fiecare sambata si duminica de la ora 15.00!
Preturile pornesc de la 35 de RON si se opresc la 70 RON in functie de locul ales in sala iar biletele au fost deja puse in vanzare la Casa de bilete a Circ & Variete Globus Bucuresti deschisa de miercuri pana duminica intre orele 10.00 " 18.00. Puteti face rezervari on-line accesand linkul: http://ro.circulglobus.ro/