Silvia Terziu este un designer roman care a cucerit Parisul si care intentioneaza sa o "curteze" pe celebra Lady Gaga.
Creatoarea de moda care a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris are planuri marete. "Vreau s-o imbrac in perle pe Lady Gaga!", afirma Silvia Terziu. "Am niste idei care cu siguranta i-ar placea lui Gaga!", adauga romanca. "Lady Gaga este o artista extravaganta si daca tot a aparut in fata publicului cu bucati de carne pe ea, as duce-o la cealalta extrema si mi-ar placea s-o vad imbracata in perle! Si nu numai! Aceasta este doar o idee! Nu pot sa divulg mai mult, cel putin deocamdata", spune designerul Silvia Terziu, care a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. Silvia Terziu a vazut-o pe Lady Gaga in cateva concerte si considera ca i-ar putea crea vedetei tinute de un stil vestimentar mult mai potrivit!
"Ajungand sa observ indeaproape designeri ca Stephane Rolland sau Marc Jacobs, cu care am avut ocazia sa lucrez pentru Louis Vuitton, sunt incantata sa fortez limitele intre sexy si glamour, disimulare si sexy, eleganta fara vulgaritate, fluiditate timiditate, transparenta in aparenta", declara creatoarea romanca. "O sa-i creez lui Lady Gaga o tinuta care-mi poarta semnatura si o sa i-o trimit pentru ca sunt extrem de curioasa daca ceea ce ii voi propune, ca stil vestimentar, o sa-i fie pe plac!", spune Silvia Terziu care locuieste de cativa ani la Paris, acolo unde are atelierul de creatie, pe langa cel de la Timisoara, (pe Bulevardul Take Ionescu 20), si pe care il va inaugural pe data de 2 Iunie 2013, imediat dupa Sibiu Fashion Days.
Silvia Terziu s-a nascut in Timisoara, iar in cazul ei, pasiunea pentru moda a inceput la varsta de 11 ani, cand a inceput sa frecventeze cursurile Liceului de Arte Plastice din Timisoara. Timpul a trecut, iar romanca noastra a absolvit Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris. Creatiile sale au apărut in publicatii precum: Marie Claire, France 2 sau Le Figaro. Silvia a fost discipola lui Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes si a avut sansa de a lucra alaturi de faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton.
Silvia Terziu a reusit o premiera pentru moda romaneasca de avangarda: una dintre piesele sale vestimentare a fost expusa la Muzeul Postei Franceze din Paris, succesul repurtat determinand conducerea institutiei sa extinda aceasta expozitie in intreaga Franta.