Wowbiz.ro : Isi permite orice vacanta exotica, dar se relaxeaza fara sa cheltuiasca un leu. Vezi aici cum isi incarca bateriile Loredana dupa concertele istovitoare

Mereu pe drumuri, prin tara, la spectacole, pentru Loredana, patul ei de acasa este sfant. Obosita pana la extenuare, solista asteapta cu nerabdare putinele zile libere in care-si permite rasfaturile atat ravnite de toate femeile, dar, surpriza, nu se relaxeaza la saloanele de fite sau in vacante exotice, asa cum multi ar crede.
Concerte, emisiuni radio sau televizate, repetitii la sala sau la studioul de inregistrati, cam asa arata viata Loredanei de aproape 30 de ani. Cu toate acestea, solista nu-si priveste munca precum un sacrificiu: "Cand faci asta din dragoste pentru publicul tau, nu ti se pare obositor. Dar da, ma ajunge si pe mine oboseala si ajung sa dorm in masina", a povestit Lori, pentru WOWbiz.ro.
Si, atunci cand prinde cateva zile libere, solista se relaxeaza fix ca un om obisnuit. Nu cheltuieste sume colosale ca sa-si faca tratamente corporale sofisticate sau sa plece prin vacante luxoase: "Nu plec nicaieri, pentru ca sunt satula de drumuri. Imi place sa stau acasa, in varful patului si sa ma relaxez citind. Surprinzator, dar nu fac nimic special, sunt la fel ca toti oamenii obisnuiti. Si mananc (n.r. rade). Totodata, iau si vitamine, pentru ca trebuie sa ma energizez", ne-a mai spus Loredana.