Cel mai nou single al trupei a luat nastere in studiourile Full Boss, iar la creatie au participat Magic Juice (muzica), Jacques Yolo (text) si liderul Gipsy Casual, Mihai (muzica).
Pentru ca este o trupa foarte iubita in aceasta zona, trupa Gipsy Casual a concertat recent in Kemer, Antalya, in Club Aura, si cu aceasta ocazie au filmat si videoclipul piesei "Sweet Love". Videoclipul, in regia lui Florin Botea, este unul fierbinte, in care Gya (solista trupei) joaca rolul principal, aprinzand imaginatia tuturor celor care il vor urmari.
La cererea fanilor, cei de la Gipsy Casual au hotarat sa faca un making of, pentru a arata publicului cum s-au distrat la filmari si cat de mult se munceste pentru un clip cu adevarat reusit.
Piesa "Sweet love" este o productie Sprint Music si Cat Music, si a fost lansata in urma cu doua saptamani, fiind un real succes in mediul online.
Link YT: https://www.youtube.com/watch?v=TJALoNSL8Tc
Embed: 'iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/TJALoNSL8Tc" frameborder="0" allowfullscreen''/iframe'