REVISTATEO: Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui? Top 5 dorinte esentiale
Ce vrea un barbat de la femeia vietii lui? Raspunsurile nu sunt atat de simple precum s-ar astepta multi dintre cei care cred ca daca un barbat are parte de sex, mancare buna si libertate din partea unei femei, are tot ce isi doreste.

Seriozitate si fidelitate

Prima conditie, si poate cea mai importanta, este ca barbatul sa simta ca poate avea incredere in partenera lui. Femeia de langa el trebuie sa ii inspire siguranta si sa-i arate ca este conectata asa cum trebuie la relatie. Orice semn care indica ganduri necurate din partea ei il va pune in garda si il va face sa reactioneze imprevizibil, ceea ce pana la urma va conduce la finalul relatiei.

Inteligenta, nu doar frumoasa

Barbatul din 2016 nu mai este multumit doar cu o femeie frumoasa langa el. Ea, cea speciala, demna sa ii fie alaturi pentru tot restul vietii, trebuie sa fie capabila sa poarte diferite discutii, sa fie interesanta si sa aiba simtul umorului. Frumusetea atrage la inceput, dar pe urma devine plictisitoare daca nu este insotita si de un coeficient de inteligenta pe masura. In plus, barbatul vrea o mama inteligenta pentru copiii lui.

Intelegatoare si diplomata

Intr-o relatie serioasa este important ca fiecare sa stie sa ii lase libertatea de miscare celuilalt. Femeile nu prea reusesc asta. Unele o fac intentionat, altele involuntar, iar barbatul de langa ele nu se simte deloc bine cand se intampla. Cand el simte nevoia sa mai iasa la fotbal cu baietii sau pur si simplu cand vrea sa stea la o bere cu un prieten, trebuie inteles.

Gospodina si mama

Femeia tine casa. Acest cliseu nu reprezinta neaparat o regula valabila pentru toate femeile. Sunt foarte putini barbatii care accepta langa ei o femeie foarte comoda si care nu este foarte atasata de copii. Calitatile de gospodina si de mama sunt foarte importante in momentul in care un barbat isi alege o femeie alaturi de care vrea sa traiasca toata viata.

Doamna in societate si focoasa in pat

Doamna in societate si focoasa in pat. Orice barbat se mandreste cu o femeie care are maniere si care se distinge in societate prin rafinament. Apoi, partea cu patul este foarte importanta pentru bunul mers al relatiei. Este foarte apreciata acea femeie care stie sa incite creierul lui, pentru ca intr-o relatie, flacara pasiunii este ca un maraton la care, daca unul dintre alergatori nu este hidratat cum trebuie, apar neplacerile.

Sursa: teotrandafir.ro